Electronic partner

Persberichten

13-02-2014

DIGIMEDIA & INBOUW MEUBELS EP:WINKELS

ElectronicPartner presenteert de ideale multimedia en inbouw opstelling voor haar EP:Winkels. Middels het ‘DigiMedia concept’ en het ‘Inbouw concept’ geeft zij haar EP:Winkels een verkoopopstelling om de consument optimaal te bedienen.

Kansen EP:Ondernemers
ElectronicPartner staat voor de kracht van ondernemerschap in elektronica retail. ‘We voelen ons ambassadeur van zelfstandig ondernemerschap en leveren elke support in ons vermogen om te komen tot maximaal ondernemersresultaat.’ ElectronicPartner streeft ernaar haar leden te helpen om elk jaar een beter netto rendement neer te zetten. Per concept zijn twintig EP:Ondernemers geselecteerd. Eind 2013 en begin 2014 zijn alle meubels in de EP:Winkels geplaatst. Vanwege het grote succes bij de EP:Winkels als ook bij de deelnemende leveranciers, stopt het niet bij deze ondernemers, maar blijft ElectronicPartner in 2014 de concepten verder uitrollen naar haar ondernemers toe.

digimedia conceptDigiMedia Concept
Het DigiMedia meubel is een presentatie voor de nieuwste multimedia producten, een assortiment aan tablets en notebooks. De consument kan deze producten nu zelf proberen en beleven. Het winkelpersoneel is getraind door de leveranciers, zodat zij de consument het best passende advies geven. Naast een presentatie vol beleving, kan de consument bij EP: nu ook de samenwerking ervaren tussen tablets en TV’s om het gebruiksgemak en vooral gebruiksplezier te vergroten. Behalve multimedia producten, omvat het DigiMedia meubel ook alle bijpassende accessoires, van signaalversterkers tot handige sleeves voor tablets of notebooks.

inbouw conceptInbouw Concept
ElectronicPartner ziet voor haar ondernemers kansen om het aandeel in de vervangingsmarkt van huishoudelijke keukenapparatuur te vergroten. ElectronicPartner presenteert daarom de best passende presentatieopstelling inbouw voor in de EP:Winkels. Het inbouw meubel is een presentatie voor de nieuwste inbouwproducten, een assortiment aan koelkasten, kookplaten en ovens. Daarnaast bevat het meubel een vaatwasser, een afzuigkap én de Virtual Shelf. Een digitaal schap gekoppeld aan de webshop, speciaal ontwikkeld voor EP:. Is een inbouwproduct niet aanwezig in de winkel, dan kan de EP:Ondernemer de consument via de Virtual Shelf verder helpen. Ieder inbouw meubel is gevuld door een leverancier naar keuze. Uiteraard beperkt de EP:Ondernemer zich niet tot deze leverancier, juist middels de Virtual Shelf kan hij de consument aan ieder gewenst product van de leverancier naar voorkeur leveren!

EP: die doet het
Het onderscheidende vermogen van de EP:Formule is de helderheid en transparantie van haar keuzes. Hoe kiest men uit 100 TV’s, 50 wasmachines of bijvoorbeeld de vele inbouw- en multimedia producten? EP: maakt het voor de consument een stuk makkelijker door al een keuze te maken. Vanuit de deskundigheid bij EP: vindt men een uitgebalanceerd assortiment, een heldere prijs en uitstekende service. Het professionele team onderscheidt zich door de persoonlijke benadering en jarenlange vakkennis.

Over ElectronicPartner

ElectronicPartner Nederland B.V. is met circa 550 aangesloten winkels in Nederland en circa 5.000 winkels in Europa een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoud elektronicabranche. Naast onder eigen naam opererende detaillisten, bestaat ElectronicPartner uit de formules EP:, Elektro Specialist, ServicePartner en Perfekt. ElectronicPartner levert de aangesloten zelfstandige detaillisten diensten op het gebied van inkoop, financiën, distributie, (online) marketing, opleiding en training, automatisering en marktonderzoek.

Over EP:
De formule is sterk, ambitieus en heeft een uitstekende propositie voor goed afgebakende marktgebieden. Met ruim 100 vestigingen is het de bekendste formule van ElectronicPartner. De formule neemt de EP:Ondernemer enerzijds veel zorg uit handen en biedt veel kennis en ervaring. Anderzijds biedt de formule juist ook vrijheid voor de EP:Ondernemer om te doen waar deze het beste in is: consumenten tevreden stellen door middel van persoonlijk advies en deskundigheid. Niet voor niets is de slogan ‘EP: die doet het’. Een slogan die zorgt voor een heldere belofte naar de consument.

Noot voor de redactie
Let op dat EP: altijd met een dubbele punt achter EP: geschreven moet worden en dat de volgende samenvoeging nooit mag voorkomen: EP:ElectronicPartner. Wanneer over EP: wordt geschreven in combinatie met een winkel of een zelfstandig naamwoord, dan wordt deze direct na de dubbele punt én met een beginkapitaal geschreven (EP:Winkel, EP:Mulder, EP:Ondernemer, EP:Formule, etc.). Wanneer de bedrijfsnaam volledig wordt geschreven, gebeurt dit op de volgende wijze: ElectronicPartner Nederland B.V.


Ga voor meer informatie naar www.ep.nlwww.electronicpartner.nl of neem direct contact op met Manon Schoonebeek, Communicatie & PR ElectronicPartner, via telefoonnummer: 0347 - 36 44 73 of via email:mschoonebeek@electronicpartner.nl
 

CONTACT