Electronic partner

Persberichten

22-01-2013

E-Square heet de Oekraïense handelsonderneming Comfy als nieuwe internationale partner van harte welkom

e squareEen jaar na de succesvolle implementatie van E-Square,  in de bestaande markten expandeert de samenwerkings- en servicegroep nu naar Oost-Europa. De eerste partner onder het dak van E-Square is de Oekraïense handelsonderneming Comfy. E-square is ontstaan na een fusie tussen ElectronicPartner International en de Europese inkooporganisatie EDA.

Sinds de oprichting van Comfy in 2006 heeft de onderneming zich op de thuismarkt ontwikkeld tot een van de toonaangevende vakmarkten voor amusementselektronica, telecommunicatie, multimedia en huishoudapparatuur. Vandaag heeft Comfy 78 filialen in 38 steden en is bijzonder sterk vertegenwoordigd in de steden met meer dan 1 miljoen inwoners. In 2012 behaalde Comfy een netto-omzet van ongeveer 500 miljoen euro. Dankzij het multi-channel-concept en het algemene groeipotentieel van de Oekraïense markt heeft Comfy groeiperspectieven op middellange termijn.
 
De internationale samenwerking biedt voordelen voor beide partners. "De samenwerking met onze eerste Oost-Europese partner geeft ons waardevolle inzichten in de marktvoorwaarden ter plekke en belangrijke impulsen voor het succes in de toekomst. Ons gezamenlijk doel daarbij is de kwaliteitsstandaards van E-Square zoals vanouds te vervullen. De onderneming Comfy is in privébezit en volgt een open en transparante strategie. Daarmee past Comfy ideaal bij onze waarden en richtlijnen voor succesvol handelen. Het verheugt ons, Comfy en het Comfy-team in onze internationale groep welkom te mogen heten", vertelt Patrick Neuss, directeur van E-Square.
 
Gennadii Verbylenko, directeur van Comfy voegt hieraan toe: "E-Square is de ideale partner voor ons om onze positie in de Oekraïense markt uit te bouwen onder een internationaal dak. Met de focus op strategische, internationale leveranciers en kwalitatieve inhouden van de overeenkomsten kunnen wij onze bijdrage leveren aan het succes van E-Square en zo duurzaam groeien. Van 'best-practise' en kennisuitwisseling profiteren alle E-Square partners, want op deze wijze krijgen wij belangrijke inzichten in de complexe marktvoorwaarden en -ontwikkelingen in Europa."
 
Het partnerschap tussen E-Square en Comfy bestaat sinds 1 januari 2013.
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Claudia Olthof, PR & Communicatie, 0347 - 36 44 73.

CONTACT