Electronic partner

Persberichten

15-09-2010

ElectronicPartner beurs Nederland

Op zondag 10 en maandag 11 oktober vindt voor de eerste keer in Nederland de ElectronicPartner najaarsbeurs plaatst. ElectronicPartner heeft besloten om de beurs in Nederland te houden zodat zij haar leden op nog betere wijze kan bedienen.

 
Beurs Nederland
Traditioneel gesproken heeft ElectronicPartner Nederland twee keer per jaar een beurs in Düsseldorf, gezamenlijk met de Duitse organisatie en de overige aangesloten landen. Voor de leden van ElectronicPartner betekent dit dat zij twee keer per jaar de grens over moeten steken om de beurs te kunnen bezoeken. Om haar leden hierin tegemoet te komen houdt ElectronicPartner nu voor de eerste keer de beurs in DeFabique in Utrecht. Deze unieke locatie stelt de organisatie in staat om een persoonlijk karakter aan de beurs toe te voegen. Tevens zijn ook de openingstijden gewijzigd. De beurs is beide dagen geopend van 10.00 tot 22.00. Wat gelijk zal blijven is de aanwezigheid van vele leveranciers in bruingoed, witgoed en klein huishoudelijke artikelen en de scherpe aanbiedingen.
 
Over ElectronicPartner
ElectronicPartner Nederland B.V. is met circa 500 aangesloten winkels in Nederland en circa 5.000 winkels in zes Europese landen een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoud elektronicabranche. Naast onder eigen naam opererende detaillisten, bestaat ElectronicPartner uit de formules EP:, EP:FirstClass, Elektro Specialist en ServicePartner. ElectronicPartner levert de aangesloten zelfstandige detaillisten diensten op het gebied van inkoop, financiën, distributie, marketing, opleiding en training, automatisering en marktonderzoek.

CONTACT