Electronic partner

Persberichten

30-07-2013

ELECTRONICPARTNER EN FLYNTH WERKEN SAMEN

Electronicpartner and FlynthHet is van groot belang om grip op de onderneming te houden; een ondernemer die niet weet wat er met zijn bedrijf gebeurt, is zo verdwenen. ElectronicPartner wil leden intensiever ondersteunen op Financieel gebied. Daarom werkt ElectronicPartner vanaf nu samen met Flynth Franchise. Flynth geeft ondernemers de tools in handen om grip te krijgen op hun bedrijf met kwalitatief hoogwaardige informatievoorziening en regelmatige rapportages. Niet onbelangrijk: de Flynth-adviseur biedt persoonlijke begeleiding waarbij de ondernemer meer inzicht krijgt in het wel en wee van zijn eigen onderneming.

Proactief naar de toekomst
Veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op. Wie alleen de jaarrekening bespreekt met de accountant, loopt structureel achter de feiten aan. ElectronicPartner bemiddelt tussen de ondernemers en Flynth met als doel: meerwaarde creëren door te sturen op cijfers en de ondernemer beter ondersteunen vanuit de Financiële Afdeling. Voor leden van ElectronicPartner betekent de samenwerking dat ze met Flynth proactief over de toekomst kunnen praten op basis van hun actuele cijfers, visueel gemaakt in heldere rapportages en prognoses. In één oogopslag is daarmee duidelijk hoe het met de onderneming gaat.

Full service
Flynth heeft speciaal voor EP:Ondernemers een full service pakket samengesteld. De ondernemer kan rekenen op administratieve, fiscale en bedrijfseconomische begeleiding op basis van een vast tarief. Daarmee is de ondernemer ‘administratief ontzorgd’, zodat hij of zij meer ruimte krijgt om écht met het vak bezig te zijn. Via een eigen portal krijgt de ondernemer inzicht in de bedrijfscijfers. Naast gevestigde ondernemers van ElectronicPartner begeleidt Flynth ook de startende ondernemers.

Toegevoegde waarde
Het arrangement omvat viermaal per jaar een gesprek met de franchiseadviseur van Flynth, waarbij gekeken wordt naar de persoonlijke financiën van de ondernemer en de actuele status van zijn onderneming. Een jaar wachten op een jaarrekening om de balans op te maken is daarmee verleden tijd. Met inzicht in de actuele ontwikkeling van de onderneming kan de ondernemer tussentijds inspringen waar dat nodig is. Als er acute vragen zijn, dan kan de ondernemer elk moment contact opnemen met de Flynth-adviseur. Ook de districtmanagers van ElectronicPartner spelen een belangrijke rol voor de ondernemers, zij zetten financiële doelen om in commerciële actieplannen met bijbehorende ondersteuning.

Over ElectronicPartner
ElectronicPartner Nederland B.V. is met circa 550 aangesloten winkels in Nederland en circa 5.000 winkels in Europa een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoud elektronicabranche. Naast onder eigen naam opererende detaillisten, bestaat ElectronicPartner uit de formules EP:, Elektro Specialist, ServicePartner en Perfekt. ElectronicPartner levert de aangesloten zelfstandige detaillisten diensten op het gebied van inkoop, financiën, distributie, (online) marketing, opleiding en training, automatisering en marktonderzoek. www.electronicpartner.nl

Over Flynth
Steeds meer toonaangevende franchiseformules kiezen voor de strategische begeleiding door Flynth Franchise op basis van actuele rapportages en formulebenchmarks. Na de fusie tussen GIBO Groep en Flynth is de organisatie de nummer zes accountant van Nederland en marktleider in het midden- en kleinbedrijf. Bijna negentig jaar laten ondernemers zich ondersteunen door de adviseurs en accountants van Flynth. De organisatie zet zich in voor de belangen van 35.000 ondernemers met ruim 1.800 medewerkers vanuit vestigingen door het hele land. Flynth Franchise werkt centraal vanuit Zwolle. www.flynth.nl/franchise

Ga voor meer informatie naar www.ep.nl, www.electronicpartner.nl of neem direct contact op met Manon Schoonebeek, Communicatie & PR ElectronicPartner, via telefoonnummer: 0347 - 36 44 73 of via email: mschoonebeek@electronicpartner.nl.

CONTACT