Electronic partner

Persberichten

20-10-2014

ElectronicPartner kiest voor Electronic Logistics voor de distributie van witgoedproducten

Op 9 oktober werd in Zeewolde door Evert C. Meeuwissen, CEO ElectronicPartner BeNeLux, en Ria de Greef, Commercieel Directeur Electronic Logistics, het contract getekend om gezamenlijk witgoed te gaan distribueren. Op dit moment distribueert ElectronicPartner ook al bruin- en grijsgoed via haar andere magazijn in Lelystad, maar met deze overeenkomst breidt de organisatie haar dienstenpakket nog verder uit voor de leden en zorgt zij er uiteindelijk ook voor dat de consument hiervan profiteert. 

Door de nieuwe samenwerking kunnen nu ook witgoedproducten, welke besteld zijn in de winkel en via EP.nl, binnen 24 uur worden geleverd bij de consument. Hiermee speelt ElectronicPartner in op de trend dat de (online) markt vraagt om snel handelen. “Met deze ontwikkeling onderscheiden wij ons ten opzichte van onze concurrentie en bieden wij nog meer meerwaarde aan de ondernemer. Zo kan hij per stuk bestellen, maar wel profiteren van gezamenlijk inkoopvoordeel, vertelt Evert. C. Meeuwissen. “Bovendien wordt voor de ondernemer het aantal bestelplatforms verminderd. Dit bespaart hem tijd en hierdoor heeft hij minder order- en administratiekosten”, aldus Meeuwissen.

Als partner voor de distributie van het witgoed koos ElectronicPartner voor Electronic Logistics. “Deze partij heeft ruime ervaring in de branche en zal zowel de ‘warehousing’ als het transport voor haar rekening nemen. Betrouwbaarheid, kennis en ervaring zijn aspecten waar wij veel waarde aan hechten, daarom hebben wij gekozen voor Electronic Logistics”, licht Meeuwissen toe. “Daarnaast wordt door het kiezen van 1 partner voor zowel warehousing als transport het aantal overslagpunten verminderd, zodat het percentage manco’s en beschadigingen zo veel mogelijk beperkt wordt.” ElectronicPartner gaat van start met een voorraad Samsung witgoedproducten en vele andere A-merken volgen daarna. Vanaf 10 november zullen de eerste orders worden uitgeleverd.

ElectronicPartner Nederland B.VElectronicPartner Nederland B.V. is een toonaangevende en innovatieve organisatie op het gebied van consumenten- en huishoudelektronica en heeft 475 aangesloten winkels. ElectronicPartner is erop gericht zelfstandige ondernemers te adviseren en te ondersteunen op onder andere het gebied van assortiment, condities en marges, financiën, distributie, (online) marketing, opleiding, automatisering, personeel en marktonderzoek. Zo kunnen ondernemers het beste uit hun eigen winkel(s) halen en ieder jaar een beter netto rendement neerzetten.

 

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie kijkt u op de website www.electronicpartner.nl of neemt u contact op met Edmee Rijneveld, PR en Communicatie ElectronicPartner, via erijneveld@electronicpartner.nl of telefonisch via: 0347-364473 

 

CONTACT