Electronic partner

Persberichten

11-02-2011

ElectronicPartner klaar voor de toekomst met nieuwste winkelautomatiseringssysteem van Vendit

Na 13 jaar maakt het winkelautomatiseringssysteem van consumentenelectronica retailorganisatie ElectronicPartner plaats voor het nieuwste pakket VMSII.NET van marktleider Vendit. Het pakket moet ervoor zorgen dat de aangesloten zelfstandige ondernemers nog makkelijker, sneller en efficiënter kunnen werken. Algemeen Directeur Evert C. Meeuwissen: “Het huidige systeem voldoet nog, maar we zien op dit ogenblik dat zelfs de verandering verandert. Hiermee wil ik zeggen dat we moeten blijven schakelen en ons meer en meer moeten richten op de ontwikkeling van de markt en derhalve op de behoefte van onze ondernemers. Een onderneming dient in de huidige tijd nog meer gedreven te worden op details, tenslotte ‘retail is: think detail’. En als je niet weet waar je naar toe gaat kom je altijd ergens anders uit.”
“Beide partijen zijn enorm enthousiast om aan de slag te gaan. De samenwerking zover is uitermate goed verlopen en mijn verwachtingen zijn hoog voor de komende periode”, aldus Eric P. van Jarwaarde, CEO van Vendit.
 
ElectronicPartner ging niet over één nacht ijs voor het maken van de keuze voor het systeem. Diverse pakketten van diverse leveranciers werden vergeleken op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Uiteindelijk is in samenspraak met de Formuleraad voor het pakket van Vendit gekozen. ElectronicPartner verzorgt de toevoer van alle data zodat alle ruim 35.000 artikelen aan het nieuwe winkelautomatiseringssysteem kunnen worden gekoppeld.
De invoering van VMSII.NET zal geleidelijk verlopen. Eerst worden de gebruikers van het huidige systeem uitgebreid over het softwarepakket geïnformeerd. Dan volgt een planning, installatie en scholing bij de ondernemer in de winkel.
 
Over Vendit
Vendit is een softwareproducent, die zich sinds 1986 richt op de automatisering van retail, groothandel en franchise- en inkooporganisaties. Daarnaast richt het bedrijf zich op e-commerce en online back-up. Vendit is naast de elektrobranche marktleider in meerdere branches, met meer dan 7.000 installaties.
 
Over ElectronicPartner
ElectronicPartner Nederland B.V. is met circa 600 aangesloten winkels in Nederland en meer dan 5.000 winkels in zes Europese landen een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoud elektronicabranche. Naast de onder eigen naam opererende detaillisten, bestaat ElectronicPartner uit de formules EP:, EP:FirstClass, Elektro Specialist, ServicePartner en Perfekt. ElectronicPartner levert de aangesloten zelfstandige detaillisten diensten op het gebied van inkoop, financiën, distributie, marketing, opleiding en training, automatisering en marktonderzoek.


blijdschap bij evert c meeuwissen van electronicpartner en eric p van jarwaarde van vendit na het tekenen van de overeenkomst infonet

Blijdschap bij Algemeen Directeur ElectronicPartner Evert C. Meeuwissen en CEO Vendit Eric P. van Jarwaarde na het tekenen van de overeenkomst.

CONTACT