Electronic partner

Persberichten

03-09-2015

ElectronicPartner met haar leden naar IFA 2015 Berlijn

“Innovatie en productkennis staat bij ons voorop”


Jaarlijks is Berlijn gedurende de eerst helft van september het toneel voor al het nieuws op gebied van consumentenelektronica. Dan vindt namelijk de IFA plaats. Dit jaar is dat van 4 t/m 9 september.


Vooruitstrevend ondernemen

ElectronicPartner staat voor innovatie, productkennis, service en samenwerking en draagt dit actief uit naar haar leden. Zij vindt dat haar leden altijd op de hoogte moeten zijn van de nieuwste trends & ontwikkelingen op gebied van consumentenelektronica. Om deze reden reist ElectronicPartner met een deel van haar leden, in totaal maar liefst 110 personen, naar Berlijn om samen de IFA te bezoeken. Tijdens de volledig verzorgde reis neemt ElectronicPartner haar leden mee langs haar belangrijkste leveranciers. Door middel van presentaties worden de nieuwste ontwikkelingen en assortimenten gepresenteerd. ElectronicPartner wil hiermee haar leden inspireren om zich te blijven onderscheiden in de markt, te innoveren en door te pakken in een markt die de afgelopen jaren is veranderd en een nieuwe consument heeft voortgebracht.

Veranderende consument

Waar men vroeger nog tevreden was met de aankoop van een televisie, is de consument nu veeleisender geworden. De consument versnelt, innovaties domineren en de consument wil een totaaloplossing. Het gaat er uiteindelijk om dat je als ondernemer en organisatie meebeweegt, dat je jezelf blijft onderscheiden en klaar bent voor de toekomst. Een gezamenlijk bezoek aan de IFA is een belangrijk onderdeel in dit proces.

ElectronicPartner Nederland B.V.

ElectronicPartner Nederland B.V. is een toonaangevende en innovatieve organisatie op het gebied van consumenten- en huishoudelektronica en heeft 475 aangesloten winkels. Zij is erop gericht zelfstandige ondernemers te adviseren en te ondersteunen op onder andere het gebied van assortiment, condities en marges, financiën, distributie, (online) marketing, e-commerce, opleiding, automatisering, personeel en marktonderzoek. Zo kunnen ondernemers het beste uit hun eigen winkel(s) halen en ieder jaar een beter netto rendement neerzetten.NOOT VOOR DE REDACTIE Voor meer informatie kijkt u op de website www.electronicpartner.nl of neemt u contact op met Mark de Haan, Marketing Coördinator ElectronicPartner, via mhaan@electronicpartner.nl of telefonisch via: 0347-364433.

 

CONTACT