Electronic partner

Persberichten

25-10-2010

ElectronicPartner neemt Perfekt over

Retailorganisatie ElectronicPartner Nederland B.V. neemt per 1 november de formule Perfekt over. Perfekt valt onder de groothandel THO (Technische Handelsonderneming) en telt ruim 100 winkels. Hiermee heeft ElectronicPartner het grootste aantal aangesloten leden in de consumentenelectronicabranche.

Net als bij ElectronicPartner, bestaat de Perfekt formule uit winkels gerund door zelfstandige ondernemers die het bieden van service hoog in het vaandel hebben staan. Directeur Evert C. Meeuwissen is dan ook erg blij met de overname. “De winkels passen goed bij het DNA van ElectronicPartner waarbij consumenten altijd het beste worden geholpen door zelfstandige ondernemers die voor hun inkomen afhankelijk zijn van het resultaat dat zij voor hun klanten leveren. Daarnaast zetten we met deze overname de groeistrategie voort die in mei 2009 stevig is ingezet door de overname van de Elektro Specialist formule van Rexel Retail. Door deze nieuwe overname verstevigen we wederom onze positie in de markt en wordt de toekomst nog beter gewaarborgd.”
Alle Perfekt ondernemers worden tijdens een bijeenkomst in Houten nader geïnformeerd over de ondersteuning en diensten die ElectronicPartner biedt.

THO
De in bruingoed gespecialiseerde groothandelsorganisatie THO is van oudsher een familiebedrijf. In 2008 nam Paul Engels het bedrijf over van de heer De Jong. De Perfekt formule van THO is een soft franchiseformule met ruim 100 winkels verspreid over Nederland. THO wijzigde begin dit jaar haar strategie en zal zich gaan richten op het ontwikkelen van alternatieve kanalen.

ElectronicPartner
ElectronicPartner Nederland B.V. is met circa 550 aangesloten winkels in Nederland en circa 5.000 winkels in zes Europese landen een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoud elektronicabranche. Naast onder eigen naam opererende detaillisten, bestaat ElectronicPartner uit de formules EP:, EP:FirstClass, Elektro Specialist, ServicePartner en per 1 november ook Perfekt. ElectronicPartner levert de aangesloten zelfstandige detaillisten diensten op het gebied van inkoop, financiën, distributie, marketing, opleiding en training, automatisering en marktonderzoek.
 

CONTACT