Electronic partner

Persberichten

05-01-2015

ElectronicPartner neemt Zakelijke Markt HiM Retail over

Per 5 januari neemt ElectronicPartner Nederland B.V. de afdeling Zakelijke Markt over van HiM Retail. Voorop staat het behoud en verdere uitbreiding van een optimale dienstverlening. ElectronicPartner vertrouwt erop met zo min mogelijk veranderingen voor de huidige klanten de toekomst in te gaan. Met de overname breidt ElectronicPartner haar dienstenpakket nog verder uit en kan zij in de toekomst een nog bredere markt bedienen.

ElectronicPartner laat zich omschrijven als een retailorganisatie die opereert vanuit een marketinggedachte. Zij ondersteunt zelfstandige ondernemers die zich richten op die groep consumenten die niet zelfstandig een keuze wil of kan maken. “De zakelijke markt werd tot op heden nog niet door ons centraal bediend. Wij zien dit als een perfecte aanvulling op onze huidige activiteiten”, zegt Evert C. Meeuwissen, CEO van ElectronicPartner BeNeLux. ElectronicPartner beschikt over een eigen distributiecentrum en heeft een groot deel van het gehele logistieke proces in eigen hand. Hierdoor kan sneller worden geschakeld en kan nu ook de zakelijke klant op zijn wenken worden bediend.

Een uitmuntende service staat bij ElectronicPartner hoog in het vaandel en zij zal de kwaliteit van de service in de toekomst dan ook waarborgen en optimaliseren. De drie huidige contactpersonen van de afdeling Zakelijke Markt van HIM Retail zullen ook overgaan naar ElectronicPartner, waardoor zakelijke klanten hun vertrouwde aanspreekpunt behouden. “Hierdoor vertrouwen wij erop het niveau van de service te waarborgen en zorgen wij ervoor dat er voor de huidige klanten zo min mogelijk verandert”, aldus Meeuwissen.

ElectronicPartner Nederland B.V.
ElectronicPartner Nederland B.V. is een toonaangevende en innovatieve organisatie op het gebied van consumenten- en huishoudelektronica en heeft 475 aangesloten winkels. Deze zijn onderverdeeld in 4 verschillende formules; EP:, Elektro Specialist, ServicePartner en Perfekt. ElectronicPartner is erop gericht zelfstandige ondernemers te adviseren en te ondersteunen op onder andere het gebied van assortiment, condities en marges, financiën, distributie, (online) marketing, opleiding, automatisering, personeel en marktonderzoek. Zo kunnen ondernemers het beste uit hun eigen winkel(s) halen en ieder jaar een beter netto rendement neerzetten.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie kijkt u op de website
www.electronicpartner.nl of neemt u contact op met Edmee Rijneveld, PR en Communicatie ElectronicPartner, via erijneveld@electronicpartner.nl of telefonisch via: 0347-364473

 

CONTACT