Electronic partner

Persberichten

16-07-2013

ELECTRONICPARTNER STAAT GARANT VOOR ONDERNEMERS

evert c meeuwissen copyright tomas fasting fotografieElectronicPartner staat garant voor haar ondernemers. Waar banken en bedrijven niet meer garant staan voor de ondernemer, blijft ElectronicPartner dit juist wel doen. “Wij staan voor garantstelling en financiële ondersteuning”, zegt Algemeen Directeur ElectronicPartner Nederland B.V. Evert C. Meeuwissen. Door middel van een Centrale Betalingsregeling en de garantstelling van ElectronicPartner, zijn de ondernemers verzekerd van een probleemloze levering. Op deze manier kan de ondernemer doen waar hij goed in is: passende oplossingen bieden voor de consument, zodat deze zorgeloos kan genieten.

Garant voor bedrijfsvoering
ElectronicPartner staat, ongeacht de economische ontwikkelingen, garant voor haar ondernemers. “Vanuit de missie en de visie ondersteunen wij onze aangesloten ondernemers”, aldus Evert C. Meeuwissen. “Wij ondersteunen onze ondernemers extra in deze tijd, ook financieel.” Naast garant staan voor de bedrijfsvoering, denkt ElectronicPartner altijd mee met de ondernemers. In deze tijd is het belangrijk om de consument naar de winkels te krijgen. Om omzet in de winkel te stimuleren zet ElectronicPartner verschillende acties voor haar ondernemers op. Een voorbeeld is het toevoegen van een voordeelcoupon in de EP:Folder, voor het ‘ouderwets traffic genereren’. De consument kan met de uitgeknipte bon naar de EP:Winkel en ontvangt daar extra korting op het desbetreffende product.

Centrale Betalingsregeling

ElectronicPartner heeft een Centrale Betalingsregeling voor haar ondernemers. Dit betekent dat ElectronicPartner het betalingsverkeer regelt tussen contractleveranciers en detaillisten via de CBR. ElectronicPartner handelt de facturen centraal af en stuurt de ondernemer een aantal keren per maand een verzamelfactuur. Hierdoor verminderen de administratieve lasten voor de ondernemer en kan hij doen waar hij goed in is: zijn vak uitoefenen. De ondernemer heeft zo een geautomatiseerde afhandeling van al zijn facturen en maximale betalingskorting met behoud van optimale betaaltermijnen. “Dit doen wij in eigen beheer, wij zijn niet afhankelijk van een bank”, zegt Meeuwissen. “Wij staan garant voor uw bedrijfsvoering.” Door de garantstelling van ElectronicPartner is de ondernemer verzekerd van een probleemloze levering door alle belangrijke Nederlandse en buitenlandse leveranciers.

Missie en Visie
Het is de missie van ElectronicPartner om Nederlands beste te zijn in elektronica retail met haar formules. ElectronicPartner biedt ondernemers hoog gewaardeerde ondersteuning met uitstekende inkoopcondities, kennis- support en –uitwisseling én systemen die het ondernemen makkelijker maken. ElectronicPartner streeft ernaar haar ondernemers te helpen om elk jaar een beter netto rendement neer te zetten. Meerwaarde door samenwerking. “Waar anderen ophouden, gaan wij verder.” De ondernemers van ElectronicPartner zijn geholpen met professionele support op de verschillende aspecten van ondernemerschap. ElectronicPartner is erop gericht zelfstandige ondernemers in alles te ondersteunen om het beste uit hun winkels te halen.

Over ElectronicPartner
ElectronicPartner Nederland B.V. is met circa 550 aangesloten winkels in Nederland en circa 5.000 winkels in Europa een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoud elektronicabranche. Naast onder eigen naam opererende detaillisten, bestaat ElectronicPartner uit de formules EP:, Elektro Specialist, ServicePartner en Perfekt. ElectronicPartner levert de aangesloten zelfstandige detaillisten diensten op het gebied van inkoop, financiën, distributie, (online) marketing, opleiding en training, automatisering en marktonderzoek.
www.electronicpartner.nl.

Ga voor meer informatie naar www.ep.nl, www.electronicpartner.nl of neem direct contact op met Manon Schoonebeek, Communicatie & PR ElectronicPartner, via telefoonnummer: 0347 - 36 44 73 of via email: mschoonebeek@electronicpartner.nl

CONTACT