Electronic partner

Persberichten

06-03-2014

EP:GROOT ZEVERT VIERT TIENJARIG JUBILEUM

gzAl tien jaar kan men rekenen op de vakkennis en services van EP:Groot Zevert. Naast het specialisme in huishoudelijke apparatuur en consumentenelektronica, brengt EP:Groot Zevert de consument een ware winkelbeleving met vele services. ‘Full Service’ is waar EP:Groot Zevert voor staat! Om up-to-date te blijven past EP:Groot Zevert haar winkel en assortiment aan naar de wensen van de markt. Donderdag 6 maart is de feestelijke heropening met vele acties!

Tien jaar EP:Groot Zevert!
De winkel bestaat sinds 1 april 2004 en in de afgelopen tien jaar is het een en ander veranderd. Om te beginnen de naam. Andre Groot Zevert is zijn winkel destijds begonnen onder de naam ‘Groot Zevert Electro’. “In de beginjaren verkochten we nog verlichtinggarnituren. Door groei en uitbreiding van ons assortiment, werden we door het ruimtegebrek genoodzaakt de afdeling verlichting te doen beëindigen en ons te focussen op onze kwaliteiten: witgoed en bruingoed. In 2010 zijn we overgestapt naar de EP:Formule van ElectronicPartner.” Andre Groot Zevert biedt de consument al tien jaar oplossingen op het gebied van consumentenelektronica en huishoudelijke apparatuur.

Feestelijke heropening
Andre Groot Zevert: ”We zijn in de loop der tijd steeds mooiere en duurzamere producten gaan verkopen. We volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet en blijven anticiperen op de wensen van de consument. Om telkens weer optimaal te kunnen voldoen aan deze wensen, werken wij nauw samen met leveranciers en fabrikanten.” EP:Groot Zevert wordt na de verbouwing een ware belevingswinkel. Naast de hoge kwaliteitsstandaard, het professionele en betrouwbare advies én de EP:Service, krijgt de consument bij EP:Groot Zevert een complete beleving. In de EP:Winkel staan bijvoorbeeld de het nieuwe DigiMedia en Inbouw meubel. Het DigiMedia meubel is een presentatie voor de nieuwste multimedia producten, een assortiment aan tablets en notebooks. De consument kan deze producten nu zelf proberen en beleven. Het Inbouw meubel is een presentatie voor de nieuwste inbouwproducten. De feestelijke heropening, met vele acties voor de consument, is 6 maart.

EP:Groot Zevert die doet het
Het winkelpersoneel staat voor de consument klaar om voor iedere wens en situatie een passend advies te geven. Het onderscheidende vermogen van de EP:Formule is de helderheid en transparantie van haar keuzes. Hoe kiest men uit 100 TV’s, 50 wasmachines of bijvoorbeeld de vele multimedia en inbouw producten? EP:Groot Zevert maakt het voor de consument een stuk makkelijker door al een keuze te maken. Vanuit de deskundigheid bij EP:Groot Zevert vindt men een uitgebalanceerd assortiment, een heldere prijs en uitstekende service. Het professionele team onderscheidt zich door de persoonlijke benadering en jarenlange vakkennis. Laat u verrassen door de laatste innovaties op elektronicagebied of ga voor meer informatie en alle EP:Services naar www.ep.nl/epgrootzevert.
EP:Groot Zevert | Beltrumsestraat 44 | 7141 AM, Groenlo | 0544-465682 | www.ep.nl/epgrootzevert

Noot voor de redactie
Let op dat EP: altijd met een dubbele punt achter EP geschreven moet worden en dat de volgende samenvoeging nooit mag voorkomen: EP:ElectronicPartner. Wanneer over EP: wordt geschreven in combinatie met een winkel of een zelfstandig naamwoord, dan wordt deze direct na de dubbele punt én met een beginkapitaal geschreven (EP:Winkel, EP:Groot Zevert , EP:Ondernemer, EP:Formule, etc.). Wanneer de bedrijfsnaam volledig wordt geschreven, gebeurt dit op de volgende wijze: ElectronicPartner Nederland B.V.

Ga voor meer informatie naar www.ep.nl, www.electronicpartner.nl of neem direct contact op met Paul van Ommeren, Hoofd Marketing ElectronicPartner, via telefoonnummer: 0347 - 36 44 71 of via email: pommeren@electronicpartner.nl.

CONTACT