Electronic partner

Persberichten

09-09-2013

EP:KUIK GEEFT SAMSUNG 3D SMART TV WEG!

epkuik winnaars september 2013Robert Slomp mag zich vanaf nu de gelukkige eigenaar noemen van de Samsung 3D Smart TV ter waarde van €1099,-! Afgelopen zaterdag was de feestelijke uitreiking bij EP:Kuik.

Win één van de tien TV’s!
In de maanden juli en augustus maakte men bij EP: kans op één van de tien 3D Smart TV’s van Philips of Samsung. Deelnemen kon op verschillende manieren. Men kon zich aanmelden voor de nieuwsbrief via EP.nl of EP: op Facebook liken. In één klik op de hoogte van het laatste nieuws, de nieuwste aanbiedingen, deskundig advies en alle acties. Naast online, werd de actie ook via de EP:Folders gecommuniceerd. Bij de EP:Winkel kon men een gratis USB-stick ophalen en door het invullen van een formulier maakten ze automatisch kans op één van de tien TV’s. Robert Slomp is één van de winnaars!

Hoge kwaliteitsstandaard
EP:Kuik biedt de consument een hoge kwaliteitsstandaard, professioneel en betrouwbaar advies én de EP:Services. De EP:Ondernemer ondersteunt de klant graag met advies zodat men zodoende de beste keus maakt. EP:Kuik biedt oplossingen op het gebied van consumentenelektronica en huishoudelijke apparatuur. Het onderscheidende vermogen van de EP:Formule is de helderheid en transparantie van haar keuzes. Hoe kiest men uit 100 TV’s of bijvoorbeeld 50 wasmachines? EP:Kuik maakt het voor de klant een stuk makkelijker door al een keuze te maken. Vanuit de deskundigheid bij EP:Kuik vindt men een uitgebalanceerd assortiment, een heldere prijs en uitstekende service.

Zorgeloos genieten
EP:Kuik heeft een eigen servicedienst en monteert én installeert de producten. EP:Kuik stopt niet bij bezorgen, dan begint de service pas. Een eigen servicemonteur plaatst het product; of dit nu een nieuwe wasmachine, koelkast, TV of bijvoorbeeld een aircosysteem is. Nadat het product is geïnstalleerd, wordt de werking duidelijk gedemonstreerd aan de klant. De installateur gaat pas weg wanneer alles naar wens functioneert. De EP:Bezorgdienst neemt al het verpakkingsmateriaal mee en desgewenst ook het oude product. Op deze manier geniet de klant direct zorgeloos van de aankopen bij EP:Kuik!

Ga voor meer informatie en alle EP:Services naar www.ep.nl. Behalve van de aanbiedingen, het complete assortiment en de webhop, kan de consument ook via de website www.ep.nl gebruik maken van de eenvoudige inbouwtool. Deze tool ondersteunt de consument via een gebruiksvriendelijk menu bij het zoeken naar het ideale inbouwapparaat. Ga voor de foto’s van de actie naar: Facebook.com/EPnederland.

EP: die doet het
De formule is sterk, ambitieus en heeft een uitstekende propositie voor goed afgebakende marktgebieden. Met ruim 100 vestigingen is het de bekendste formule van ElectronicPartner. De formule neemt de EP:Ondernemer enerzijds veel zorg uit handen en biedt veel kennis en ervaring. Anderzijds biedt de formule juist ook vrijheid voor de EP:Ondernemer om te doen waar deze het beste in is: klanten tevreden stellen door middel van persoonlijk advies en deskundigheid. Niet voor niets is de slogan ‘EP: die doet het’. Een slogan die zorgt voor een heldere belofte naar de klant.

Noot voor de redactie
Let er op dat EP: altijd met een dubbele punt achter EP geschreven moet worden en dat de volgende samenvoeging nooit mag voorkomen: EP:ElectronicPartner. Wanneer er over EP: wordt geschreven in combinatie met een winkel of een zelfstandig naamwoord, dan wordt deze direct na de dubbele punt én met een beginkapitaal geschreven (EP:Winkel, EP:Electromax, EP:Ondernemer, EP:Formule, etc.). Wanneer de bedrijfsnaam volledig wordt geschreven, gebeurt dit op de volgende wijze:
ElectronicPartner Nederland B.V..

Ga voor meer informatie naar www.ep.nl, www.electronicpartner.nl of neem direct contact op met Manon Schoonebeek, Communicatie & PR ElectronicPartner, via telefoonnummer: 0347 - 36 44 73 of via email: mschoonebeek@electronicpartner.nl.

CONTACT