Electronic partner

Persberichten

02-06-2016

EP:Maxwell Echt feestelijk geopend

PERSBERICHT
Vianen, 2 juni 2016

Heel Echt kleurde afgelopen week groen. Het kan de inwoners van Echt niet zijn ontgaan dat de vernieuwde winkel van EP:Maxwell is geopend. De feestelijke openingsacties op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei hebben voor topdrukte gezorgd. Ruim voor openingstijd stonden de mensen al voor de deur om hun voordeel op te halen.

Met de ontkurking van een enorme opblaasbare champagnefles is op donderdag 26 mei de winkel in Echt officieel geopend. Onder het oog van personeel, leveranciers en omwonenden werd om 19.00 uur het filiaal geopend door Evert C. Meeuwissen, CEO van ElectronicPartner Benelux en Christian Weber, filiaalmanager van de winkel in Echt.
Op vrijdag 27 mei konden de inwoners van Echt de vernieuwde winkel bewonderen. Ruim voor openingstijd stond er een grote rij mensen voor de deur te wachten om de nieuwe winkel te bewonderen. Om de opening te vieren pakte EP:Maxwell Echt groots uit. Zo kon men elektronica en witgoed aanschaffen voor de helft van de prijs en waren er demonstraties van bekende merken.

Demonstraties
De nieuwe winkel is een belevingswinkel waar de consument de producten kan ervaren. Tijdens het openingsweekend waren er demonstraties van Philips Ambilight, Whirlpool en was er een Samsung Addwash-game waarbij men een wasmachine kon winnen.
Filiaalmanager Christian Weber is trots op de nieuwe winkel: “Het is een prachtige vooruitstrevende winkel geworden met veel oog voor beleving en lifestyle. Bij ons kan de klant nog terecht voor uitleg en vragen. Onze meerwaarde is ontzorgen. Van advies, bezorging tot installatie en montage bij de klant thuis. En dat niet alleen, de klant kan nu ook gebruik maken van de EP:Pasfoto Service.”

ElectronicPartner Nederland B.V.
ElectronicPartner Nederland B.V. is een toonaangevende en innovatieve organisatie op het gebied van consumenten- en huishoudelektronica en heeft 475 aangesloten winkels. Deze zijn onderverdeeld in 4 verschillende formules; EP:, Elektro Specialist, ServicePartner en Perfekt. ElectronicPartner is erop gericht zelfstandige ondernemers te adviseren en te ondersteunen op onder andere het gebied van assortiment, condities en marges, financiën, distributie, (online) marketing, opleiding, automatisering, personeel en marktonderzoek. Zo kunnen ondernemers het beste uit hun eigen winkel(s) halen en ieder jaar een beter netto rendement neerzetten.


NOOT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie kijkt u op de website www.electronicpartner.nl of neemt u contact op met Kevin van Tent, Marketeer ElectronicPartner, via ktent@electronicpartner.nl of telefonisch via: 0347-364473.

CONTACT