Electronic partner

Persberichten

29-11-2012

EP:OJE Electronics opent deuren in Delfzijl

Zaterdag 1 december houdt Otto van der Holt, eigenaar van EP:OJE Electronics in Delfzijl Open Huis om de opening van zijn winkel onder de EP:Vlag te vieren. Klanten kunnen op die dag onder het genot van een hapje en een drankje zijn nieuwe winkel bekijken. De ondernemer is al sinds 1996 actief met zijn winkel in audio en video en aanverwante artikelen. Nu komt daar witgoed bij.

Sterke formule
De eerste vier jaar opereerde hij als zelfstandige, de twaalf jaren erna als aangesloten winkel bij United Retail en nu als lid bij ElectronicPartner. De keuze om naar de EP:Formule van ElectronicPartner te gaan was tweeledig. Nu verkoopt OJE Electronics voornamelijk artikelen op het gebied van audio en video, computers ,maar ook telefonie en satelliet -en discoapparatuur. Van der Holt wilde daar graag witgoed aan toevoegen. Ook werd het maken van een geschikte folder een steeds grotere opgave. Vooral als er witgoed bij zou komen. Van der Holt: “EP: is een sterke formule met een goede naamsbekendheid, een mooie gemengde folder met producten die ons assortiment dekken, een geschikte webshop en handig intranet. Daar hoef ik me niet meer druk om te maken zodat ik me kan richten op de verkoop.”

Logische indeling
In de winkel van circa 300 m2 moest ruimte worden vrijgemaakt om de witgoedartikelen goed te kunnen presenteren. Hiervoor is in samenwerking met ElectronicPartner kritisch naar de huidige assortimenten gekeken. Veel productgroepen stonden zeer uitgebreid gepresenteerd en bevatte een ruime keuze. De productgroepen zijn nu teruggebracht tot een mooie afspiegeling van wat er te verkrijgen is. Zo is de wand met computersoftware van 7 meter teruggebracht naar 1 meter. Ook zijn productgroepen samengevoegd, zoals fotografie en telefonie. Van der Holt: “Ondanks dat we nu minder producten aanbieden, lijkt de winkel completer door de logische indeling. Dat is mooi om te zien.” Verder is de winkel voorzien van een mooi nieuw interieur, is het plafond vernieuwd en zijn uiteraard waar mogelijk de kleuren groen en antraciet toegevoegd.
Een andere verandering is dat Van der Holt heeft straks twee webshops heeft; de ledensite op www.ep.nl en zijn eigen webshop www.oje.nl. “We maken straks een duidelijke tweedeling. Het bruin- en witgoed wordt verkocht via de EP:Webshop en onze ledensite www.ep.nl/epoje. In onze huidige webshop www.oje.nl verkopen we straks alleen de aanverwante apparatuur zoals satelliet- en discoapparatuur, audio en computers e.d.

De kracht van vaste klanten
In de nabije omgeving zitten een aantal concollega’s waaronder Expert en een witgoedspecialist. De Harense Smit vertrekt binnenkort. Bang dat er niet genoeg plek is voor nog een gemengde winkel is Van der Holt echter niet. “Wij hebben een sterke vaste klantenkring die we met een uitmuntende service bedienen. Ook hebben we veel grote projecten in de regio waarbij we onder andere grote computernetwerken bouwen en aanleggen. We hebben daardoor veel goodwill opgebouwd. Reparatie doen we ook veelal zelf. Het apparaat hoeft dus niet te worden opgestuurd. Dat is vaak een stuk sneller.”

EP:OJE Electronics
Waterstraat 79, Delfzijl
www.ep.nl/epoje
www.oje.nl
twitter.com/OjeElectronics
facebook.com/OJE-Electronic

 

sam 0132 uitsnede

 

CONTACT