Electronic partner

Persberichten

01-11-2012

EP:Rhoon, de nieuwste EP:Winkel, vandaag geopend!

sam 0010Al lang was er in het Zuid-Hollandse Rhoon geen winkel meer waar je een televisie, koelkast of wasmachine kon kopen. Mensen moesten hiervoor naar Hoogvliet of Rotterdam. Daar wilde Jurgen Mahu, Albert Heijn ondernemer in Rhoon, verandering in brengen. Hij vond in Rhoon een geschikt pand om een elektronicawinkel in te beginnen met als resultaat dat vandaag, donderdag 1 november, EP:Rhoon haar deuren heeft geopend. Mahu: “Ik denk dat we met EP:Rhoon een lege plek in Rhoon opvullen en heb dan ook veel vertrouwen in de winkel. De EP:Formule past goed in Rhoon: geen schreeuwerige uitingen en opdringende verkoopstijlen, maar gewoon goede apparatuur en vooral een deskundig advies.”

De dagelijkse leiding van de nieuwe winkel ligt in handen van Auke de Jong, voormalig eigenaar van EP:De Jong  in Rozenburg. De Jong: “De loop was al enige tijd uit onze winkel. Uitbreiding en modernisering zouden het antwoord zijn geweest om het tij te keren, maar daar waren de mogelijkheden niet voor. EP:Rhoon wordt met 240 m2 twee keer zo groot en is natuurlijk spiksplinternieuw en modern ingericht, dus toen ik de kans kreeg hier te starten, hoefde ik niet lang na te denken.”
Uiteraard staat De Jong niet alleen in de winkel. Het nieuwe team is een samensmelting van medewerkers van EP:De Jong én medewerkers van Albert Heijn, die al een voorliefde hadden voor elektronica. Ook staat eigenaar Mahu paraat voor advies en begeleiding. Mahu: “Het is voor iedereen een spannende tijd. Vooral voor de AH-medewerkers die het hebben aangedurfd deze switch te maken. We hebben er echter enorm veel zin in en spreken nu onderling over het ‘EP:Team’. Dat is een goed teken.”

Mahu nam het initiatief om met de ondernemers uit Rhoon het vervallen centrum onder handen te nemen. Dit resulteerde in de bouw van een passage waardoor mensen droog lopen, andere winkelindelingen, vergroting van de AH, een parkeerdek met lift waardoor je direct in de winkel komt, en een nieuw winkelplein dat eerst als distributieplek diende. Niet iedere partij was meteen razend enthousiast. Er waren twijfels bij mensen. Het centrum is nu echter veranderd in een gewilde locatie voor onder andere grote winkelketens als Hema en Trekpleister. Zij trokken op hun beurt weer veel kleinere ondernemers aan met als gevolg dat de leegstand totaal is verdwenen.


Over ElectronicPartner
ElectronicPartner Nederland B.V. is met circa 550 aangesloten winkels in Nederland en circa 5.000 winkels in Europa een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoud elektronicabranche. Naast onder eigen naam opererende detaillisten, bestaat ElectronicPartner uit de formules EP:, Elektro Specialist, ServicePartner en Perfekt. ElectronicPartner levert de aangesloten zelfstandige detaillisten diensten op het gebied van inkoop, financiën, distributie, (online) marketing, opleiding en training, automatisering en marktonderzoek.

EP:Rhoon
Julianastraat 37 in Rhoon (bij Rotterdam)
Webshop: www.ep.nl/eprhoon

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Claudia Olthof, Communicatie & PR, 0347 - 364473 of colthof@electronicpartner.nl


 

CONTACT