Electronic partner

Persberichten

24-06-2016

Feestelijke heropening EP:Maxwell Deurne op zaterdag 2 juli

Na de EP:Maxwell filialen in Echt en Horst opent EP:Maxwell Deurne op zaterdag 2 juli de deuren van haar volledig verbouwde winkel. Blauw wordt groen: een belevingswinkel met de nadruk op het ontzorgen van de klant. Om dit te vieren pakt EP:Maxwell uit met feestelijke openingsacties, aanbiedingen en productdemonstraties.

ElectronicPartner heeft recent de 16 winkels van elektronicaketen Maxwell overgenomen. Het filiaal in Deurne is het derde filiaal die volledig is omgebouwd naar het EP:Shopconcept, een belevingswinkel waar de consument een deskundig advies krijgt en waarbij de service het verschil maakt.

De consument kan een vooruitstrevend assortiment aan consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten van kwaliteitsmerken verwachten. De EP:Maxwell winkel in Deurne is ook voorzien van aansprekende productgroepen als 3D-printing, smartwatches en activity trackers.

In de EP:Maxwell winkel is het leveren van meerwaarde één van de uitgangspunten. Zo kan de aankoop worden thuisbezorgd, geïnstalleerd en gemonteerd en worden extra services geleverd zodat de consument zorgeloos van zijn aankoop kan genieten.

Twan van de Manakker, filiaalmanager van EP:Maxwell Deurne: “We nemen de tijd voor de klant en stemmen het advies af op de wensen. We willen dat iedere klant met een tevreden gevoel de winkel verlaat. Onze persoonlijke service maakt het verschil. Wij nodigen dan ook iedereen uit om op 2 juli onze prachtige winkel te komen bewonderen.”

ElectronicPartner Nederland B.V. ElectronicPartner Nederland B.V. is een toonaangevende en innovatieve organisatie op het gebied van consumenten- en huishoudelektronica en heeft 475 aangesloten winkels. Deze zijn onderverdeeld in 4 verschillende formules; EP:, Elektro Specialist, ServicePartner en Perfekt. ElectronicPartner is erop gericht zelfstandige ondernemers te adviseren en te ondersteunen op onder andere het gebied van assortiment, condities en marges, financiën, distributie, (online) marketing, opleiding, automatisering, personeel en marktonderzoek. Zo kunnen ondernemers het beste uit hun eigen winkel(s) halen en ieder jaar een beter netto rendement neerzetten.

NOOT VOOR DE REDACTIE Voor meer informatie kijkt u op de website www.electronicpartner.nl of neemt u contact op met Kevin van Tent, Marketeer ElectronicPartner, via ktent@electronicpartner.nl of telefonisch via: 0347-364433.

De pers is van harte uitgenodigd op de openingsreceptie op vrijdag 1 juli 2016, vanaf 18.30 uur. Om 19.00 uur vindt de officiële opening plaats.

CONTACT