Electronic partner

Persberichten

03-06-2016

Grote verbouwing EP:Maxwell Horst

PERSBERICHT
Vianen, 3 juni 2016

Op 13 juni start een grote verbouwing van EP:Maxwell in Horst. Het filiaal wordt geheel volgens het EP:Concept verbouwd, waarin klantbeleving en service centraal staan. Op vrijdag 17 juni opent EP:Maxwell Horst de deuren weer voor haar klanten.

Het filiaal in Horst wordt het tweede filiaal die volledig volgens het EP:Concept wordt verbouwd. De winkel staat voor een uitgebalanceerd assortiment en veel belevingselementen. Met nieuwe toonaangevende elektronica producten is de winkel klaar voor de toekomst.

Verbouwingsopruiming
Voorafgaand aan de grote verbouwing houdt EP:Maxwell Horst een grote verbouwingsopruiming. Het huidige assortiment maakt plaats voor vele nieuwe producten en daarom wordt elektronica, witgoed en huishoudelijke producten flink afgeprijsd. Het filiaal sluit van 13 tot en met 16 juni haar deuren. Vanaf vrijdag 17 juni is iedereen welkom om de nieuwe winkel te komen bewonderen. In de openingsweek zal EP:Maxwell Horst uitpakken met feestelijke openingsaanbiedingen, kortingen en demonstraties.

ElectronicPartner Nederland B.V.
ElectronicPartner Nederland B.V. is een toonaangevende en innovatieve organisatie op het gebied van consumenten- en huishoudelektronica en heeft 475 aangesloten winkels. Deze zijn onderverdeeld in 4 verschillende formules; EP:, Elektro Specialist, ServicePartner en Perfekt. ElectronicPartner is erop gericht zelfstandige ondernemers te adviseren en te ondersteunen op onder andere het gebied van assortiment, condities en marges, financiën, distributie, (online) marketing, opleiding, automatisering, personeel en marktonderzoek. Zo kunnen ondernemers het beste uit hun eigen winkel(s) halen en ieder jaar een beter netto rendement neerzetten.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­


NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie kijkt u op de website
www.electronicpartner.nl of neemt u contact op met Kevin van Tent, Marketeer ElectronicPartner, viaktent@electronicpartner.nl of telefonisch via: 0347-364473.

CONTACT