Electronic partner

Persberichten

08-07-2010

Nieuwe website ElectronicPartner live

De toegevoegde waarde van ElectronicPartner

Op 8 juli gaat de website van ElectronicPartner Nederland B.V. live
(www.electronicpartner.nl).Op deze website staan de formules en diensten van ElectronicPartner centraal, vormgegeven in de nieuwe look & feel van de corporate huisstijl.

Duidelijke profilering
Tot op heden had ElectronicPartner geen corporate site. Volgens Evert C. Meeuwissen (Algemeen Directeur van ElectronicPartner) was er echter behoefte om ElectronicPartner als organisatie helder te profileren én te communiceren. Dit is gebeurd in de vorm van een website. Vroeger was er de corporate brochure, nu gaat het allemaal online. Meeuwissen: “Nadat we onze formules opnieuw hebben gepositioneerd en voorzien van een vernieuwde site, was het de beurt aan de organisatie zelf. We hebben onszelf een spiegel voorgehouden en de vraag gesteld waar wij in deze tijd en in de huidige markt van toegevoegde waarde naar onze ondernemers kunnen zijn. Hierbij hebben we antwoord gegeven op vragen als ‘Waarom zou een ondernemer zich willen aansluiten bij ElectronicPartner?’ ‘Waar onderscheiden wij ons in?’ In vergelijking met andere inkoopgroepen gaan wij namelijk veel verder in de ondersteuning die wij op diverse gebieden bieden. Het was tijd om dit breder kenbaar te maken aangezien acquisitie voor ons van levensbelang is. Daarom hebben wij er voor gekozen om door middel van een overzichtelijke site aan (potentiële) ondernemers de toegevoegde waarde van ElectronicPartner te tonen”.

Meerwaarde door samenwerking
In de visie van ElectronicPartner staat omschreven dat zij geloven dat een consument het beste wordt geholpen door een ondernemer, die in zijn inkomen afhankelijk is van het resultaat dat hij of zij voor de consument levert. Deze ondernemers wil ElectronicPartner in alles ondersteunen zodat zij het beste uit hun winkel kunnen halen. Door gebruik te maken van de diensten van ElectronicPartner zoals, gezamenlijk inkoopkracht, marketingactiviteiten, financiële ondersteuning, training etc. heeft een ondernemer toegang tot middelen die hij alleen niet kan bewerkstelligen. Naast deze elementen staan vanzelfsprekend ook de formules van ElectronicPartner ( EP:, EP:FirstClass, ServicePartner en Elektro Specialist) prominent op de site vermeld.

Over ElectronicPartner
ElectronicPartner Nederland B.V. is met circa 500 aangesloten winkels in Nederland en circa 5.000 winkels in zes Europese landen een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoud elektronicabranche. Naast onder eigen naam opererende detaillisten, bestaat ElectronicPartner uit de formules EP:, EP:FirstClass, Elektro Specialist en ServicePartner. ElectronicPartner levert de aangesloten zelfstandige detaillisten diensten op het gebied van inkoop, financiën, distributie, marketing, opleiding en training, automatisering en marktonderzoek.
 

CONTACT