Electronic partner

Persberichten

28-02-2014

OPENING EP:WINDHORST TECHNIEK

UNIEKE EP:WINKEL VOL BELEVING

Al ruim tien jaar kan men rekenen op de vakkennis van Elektro Specialist Windhorst Techniek, bekend in Boskoop en omstreken. Vanaf 1 maart prijkt “EP:Windhorst Techniek” aan de gevel! De EP:Winkel is ingericht volgens de EP:Formule. Een unieke winkel in Nederland. Naast natuurlijk het specialisme in huishoudelijke (inbouw) apparatuur, brengt EP:Windhorst Techniek de consument ook een ware winkelbeleving met vele services voor de klant.

Hoge kwaliteitsstandaard
EP:Windhorst Techniek biedt de consument een hoge kwaliteitsstandaard, professioneel en betrouwbaar advies én de EP:Services. De EP:Ondernemer ondersteunt de klant graag met advies, zodat men zodoende de beste keuze maakt. EP:Windhorst Techniek biedt oplossingen op het gebied van huishoudelijke (inbouw) apparatuur. Het onderscheidende vermogen van de EP:Formule is de helderheid en transparantie van haar keuzes. Hoe kiest men bijvoorbeeld uit 50 wasmachines? EP:Windhorst Techniek maakt het voor de klant een stuk makkelijker door al een keuze te maken. Vanuit de deskundigheid bij EP:Windhorst Techniek vindt men een uitgebalanceerd assortiment, een heldere prijs en uitstekende service.

Zorgeloos genieten
EP:Windhorst Techniek staat altijd voor haar klanten klaar. Ze heeft een eigen servicedienst en monteert én installeert de producten. EP:Windhorst Techniek stopt niet bij bezorgen, dan begint de service pas. Van aankoop tot installatie, inclusief aanpassingen van elektra, gas, water, afvoer en keuken. Een eigen servicemonteur plaatst het product. Nadat het product is geïnstalleerd, wordt de werking duidelijk gedemonstreerd aan de klant. De installateur gaat pas weg wanneer alles naar wens functioneert. De EP:Bezorgdienst neemt al het verpakkingsmateriaal mee en desgewenst ook het oude product. Op deze manier geniet de klant direct zorgeloos van de aankopen bij EP:Windhorst Techniek!

Vakkennis en persoonlijke benadering
Het professionele team onderscheidt zich door de persoonlijke benadering en jarenlange vakkennis. De klant staat bij EP:Windhorst Techniek altijd centraal. EP:Windhorst Techniek verwelkomt haar klanten met spectaculaire aanbiedingen! Zie de advertentie elders in deze krant. Ga voor meer informatie en alle EP:Services naar www.ep.nl/windhorsttechniek.

EP:Windhorst Techniek | Zijde 62 | 2771 EP Boskoop | 0172-213435 | www.ep.nl/epwindhorst

EP: die doet het
De formule is sterk, ambitieus en heeft een uitstekende propositie voor goed afgebakende marktgebieden. Met ruim 100 vestigingen is het de bekendste formule van ElectronicPartner. De formule neemt de EP:Ondernemer enerzijds veel zorg uit handen en biedt veel kennis en ervaring. Anderzijds biedt de formule juist ook vrijheid voor de EP:Ondernemer om te doen waar deze het beste in is: klanten tevreden stellen door middel van persoonlijk advies en deskundigheid. Niet voor niets is de slogan ‘EP: die doet het’. Een slogan die zorgt voor een heldere belofte naar de klant.

Noot voor de redactie
Let op dat EP: altijd met een dubbele punt achter EP: geschreven moet worden en dat de volgende samenvoeging nooit mag voorkomen: EP:ElectronicPartner. Wanneer over EP: wordt geschreven in combinatie met een winkel of een zelfstandig naamwoord, dan wordt deze direct na de dubbele punt én met een beginkapitaal geschreven (EP:Winkel, EP:Windhorst Techniek, EP:Ondernemer, EP:Formule, etc.). Wanneer de bedrijfsnaam volledig wordt geschreven, gebeurt dit op de volgende wijze: ElectronicPartner Nederland B.V.

Ga voor meer informatie naar www.ep.nl, www.electronicpartner.nl of neem direct contact op met Manon Schoonebeek, Communicatie & PR ElectronicPartner, via telefoonnummer: 0347 - 36 44 73 of via email:mschoonebeek@electronicpartner.nl

 

CONTACT